MIJN VERHAAL

16 februari 2021. De dag dat voor mij de wereld even stil stond. 

Ik kreeg een ernstig auto-ongeluk. Weken gingen voorbij, maar ineens ging er een knop om. Je hebt maar één leven en daar moet je alles uithalen wat erin zit. 

Alles lag stil en revalideren stond op nummer één, maar van stilzitten houd ik niet. Denken in mogelijkheden, dat is meer aan mij besteed.

Zonder twijfelen heb ik op 4 mei 2021 de officiële handtekening gezet bij de KVK. Van een beetje aanrommelen naar serious business. Een duidelijk plan? Nee. Voorbereidingen getroffen? Nee. Volle motivatie? JA!

Benieuwd naar mijn hele verhaal over mijn 2021? Dan kun je mijn boek downloaden!

 

 

 

In 2018 haalde ik mijn HAVO diploma en begon mijn avontuur op het Saxion in Enschede. Ik koos voor de studie Media Informatie en Communicatie, welke inmiddels Creative Business heet. 

In het tweede jaar heb ik mij gespecialiseerd in de richting audiovisueel. Daardoor ging mijn focus van fotografie steeds meer naar videografie. 

Corona kwam om de hoek kijken en al onze lessen werden online gegeven. Gelukkig begon in het derde jaar voor mij de stage, waar ik gewoon fysiek naartoe mocht. In januari 2021 ben ik begonnen met mijn tweede stage, maar door het ongeluk kwam daar een abrupt einde aan.


Na het ongeluk was mijn diploma het enige doel en die heb ik gehaald. Opleiding Creative Business in the pocket! Nu is het tijd om mijn vleugels uit te slaan, nieuwe dingen te ontdekken en heel veel vette projecten te gaan doen!

OOK TYPISCH TRISANNA

Al vier jaar ben ik iedere zomer met heel veel plezier aan het werk op de camping. Een aantal weken eigenlijk alleen maar genieten. En natuurlijk gaat de camera dan mee!

Witte berg en blauwe lucht, LOVE IT! Vanaf moment één op het snowboard was ik verkocht. Met volle vaart naar beneden, blijer maak je mij niet!

Eten. Iedereen die mij een beetje kent weet dat dit echt mijn favoriete hobby is. Een gezellige lunch, diner of borrel? Ik ben van de partij!

Lekker lachen. Hoe meer je lacht, hoe vrolijker je bent, daarvan ben ik overtuigd. Oh en trouwens… zachtjes lachen kan ik niet 😉